ŠVESTKOVÁ POVIDLA BEZ MÍCHÁNÍ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: 6 kg vypeckovaných švestek, l kg cukru, 1/4 l 8% octa. POSTUP PŘÍPRAVY: Vyzrálé až přezrálé vypeckované švestky vsypeme do širokého kastrole, zasypeme cukrem a přelijeme octem. Promícháme je, přikryjeme poklicí a necháme do druhého dne proslazovat. Poté postavíme na plotnu a přivedeme k varu. Nemícháme. Vaříme asi hodinu pod poklicí dost prudce, pak oheň zmírníme a necháme velmi mírně probublávat na kraji plotny 5 hodin. Povidla neochutnáváme ani se jich nijak nedotýkáme. Povidla se nepřipálí. Hustá vařící povidla nakonec promícháme, nalijeme do sklenic a dál postupujeme jako u jiných zavařenin.

ŠVESTKOVÁ POVIDLA BEZ MÍCHÁNÍ ŠVESTKOVÁ POVIDLA BEZ MÍCHÁNÍ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1376 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz